A Tatai Eötvös József Tehetséggondozó Alapítvány  

Kedves Szülők! Kedves Kollégák!

Bizonyára Önök is tudják, tapasztalják, hogy nehéz körülmények között működnek az oktatási intézmények. Ez a mi iskolánk esetében is így van. A mai kor követelményeinek megfelelő, a szülők és a diákok által is igényelt színvonalú gimnáziumi képzés megvalósításához nélkülözhetetlen a költségvetési támogatáson túli anyagi források bevonása.

Az itt tanuló és az ide jelentkező diákok érdekében szeretnénk megtartani és emelni gimnáziumunk eddigi színvonalát, szeretnénk folytatni megkezdett programjainkat. A hagyományok megőrzése mellett továbbra is törekszünk az új, korszerű oktatási módszerek, eszközök és szervezési formák meghonosítására. Az alapfeladatokon felüli programjainkhoz meg kell teremtenünk a működési feltételeket. A speciális tevékenységek (hazai és külföldi tanulmányutak, táborok, kirándulások, szakmai találkozók stb.) többletköltségeinek jelentős részét az előző tanévekben is a szülők alapítványt támogató befizetései fedezték. Sok tehetséges diák kiemelkedő eredményéhez hozzájárult az alapítvány anyagi segítsége. A következő években is számítunk rá, hogy a szülők támogatják alapítványainkat. A szülők a Tatai Eötvös József Tehetséggondozó Alapítvány számlájára fizethetik be adományaikat.

Az elmúlt években az 1%-os adófelajánlásokból befolyt összegekből több, a tanulást-tanítást segítő eszközt vásárolt iskolánk. Köszönjük!
A Rendelkező nyilatkozatot kérjük így kitölteni:

A kedvezményezett adószáma:
19148164 1 11
A kedvezményezett neve:
TATAI "EÖTVÖS JÓZSEF" TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét pontosan tünteti fel.

Az alapítvány számlaszáma: 11740047-20111274-00000000

Bízunk benne, hogy a Kedves Szülők megértik és támogatják szándékainkat, segítik munkánkat. Azt kívánjuk elérni, hogy anyagiak hiánya miatt ne essen gimnáziumunk képzési színvonala, ugyanakkor az is célunk, hogy minden tehetséges diák bekapcsolódhasson speciális programjainkba. A diákok iskolánkba továbbra is a felvételi vizsgán nyújtott teljesítmény, illetve az általános iskolában elért eredmények alapján kerülnek be, az alapítvány támogatása nem feltétel.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

 

2890 Tata
Tanoda tér 5.
   Tel: 34/587-560
   Fax: 34/487-844
eotvos@eotvos-tata.sulinet.hu

 


   

Felelős szerkesztő: Barsi Éva igazgató             Szerkesztő: Major-Rochlitz Ágnes