Bemutatkozik az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma

 

2890 Tata
Fáklya utca 4.
Porta:
30/4323480
Kollégiumvezető:
30/4323401

A kollégium nem tud szállóvendéget fogadni!

 

- A hely, ahol jó lenni. -

Az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma 135 férőhellyel várja a tanulni vágyó diákokat. A szállás biztosítása mellett gazdagító programokkal, szabadidős foglalkozásokkal és jó közösséggel teremtjük meg a tanuláshoz szükséges hátteret.

Kollégiumunkat egyedivé teszik hagyományaink, az AJTP által nyújtott lehetőségek, diákjaink közössége. Fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a felsőoktatásba való bekerüléshez az esélyegyenlőség megteremtését.

A kollégisták számára biztosított a napi háromszori étkezés, az elhelyezés 4 ágyas szobákban, a sportolási lehetőség konditermünkben és kültéri pályákon, a főzési lehetőség a diákkonyhákon illetve a számítógépterem használata.

Diákjaink játszhatnak hangszereinken (zongora, gitár, stb…) és lehetőség van roller illetve kerékpár használatára is. Társasjátékállományunk folyamatosan bővül.

A szabadidő hasznos eltöltését biztosítják szakköreink, az önképző körök, a házibajnokságok, a tehetséggondozó és tanulást segítő foglalkozások. A kikapcsolódást népszerű programjaink segítik. A kollégiumi élet hozzájárul a szocializálódás, a személyiségfejlődés, az önállóvá válás folyamatához. Mindezt rendkívül színesen, kontrolált pedagógiai keretek között.

Ha egy jó hangulatú közösség része kívánsz lenni, légy nálunk kollégista!

 

 

Jelentkezési lap

     
Felelős szerkesztő: Barsi Éva igazgató             Szerkesztő: Major-Rochlitz Ágnes